Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 21:22 - Как да инсталираме интериорни врати
Автор: interiornivratibg Категория: Бизнес   
Прочетен: 853 Коментари: 0 Гласове:
0



Монтаж на врати с ръцете си - един много труден процес, който изисква определени умения. Така че, ако никога не сте един чук в ръката му, или триона, по-добре да не бях дори да се опита. В края на краищата, всеки, дори и много подробно описани и илюстрирани инструкции не са точно отсече да поучава, коригира забие пирон, винт или винт за заключване на вратата. За останалата част от моята история за това как аз се опитах да инсталирате интериорни врати.

Опитът беше успешен, но мисля, че тя може да бъде много по-добре да с този проблем, ако на предварително научих някои от свързани тънкостите поредица от операции и тайни, които правят инсталацията на интериорни врати много по-лесно, отколкото това се обърна, ме. Ето защо реших да напиша за своите преживявания - ами ако това ще помогне на някой.

Така че, ако решите да инсталирате вратата себе си, дори преди началото на работата да се грижи на инструмента и доставки, които са необходими за тази задача. За на успешното изпълнение на работата ще трябва: измервателни инструменти, пробивни, видях дървото с малки нажежени зъби, чук, отвертка, шило, един отвес или ниво, инструмент на ъглов prirezki 450-900, пяна, няколко бара и клинове за ограничителите, силикон и вода.

Подготвя? А сега да преминем към подготовката на вратата. Работата е там, че вратите са произведени в стандартни размери, но на вратата отвори, за да отговарят на стандарта, не винаги е така да започнете, уверете се, че размерът на прехвърлящи подходящи размери врати. Аз нямах късмет, размера на вратата ми значително се различава от стандартния, така че ние трябваше да ги коригира с монтаж бар (може да се използва за тази операция и на борда на масива, и частици и гипс влакна).

Инсталиране е възможно само, ако увеличението не трябва да надвишава 40 mm от всяка страна (с изключение на clypeus просто не блокира връзката между стена и врата). Регулиране на блендата е необходимо, защото предоставя разрешение за пяна, за да завърши на стените. Ако трябва да се изгради повече от 40 мм от всяка страна, трябва да инсталирате врата блок на по-голяма ширина.

Следващата операция, която изисква технологията за извършване на монтаж на интериорни врати - монтаж на рамката. Изберете равна площ (аз лично се събира в двете таблици), поставен върху него, като картон и да се пристъпи към събранието.

Поставя хоризонтални и вертикални кутии и който може да се сгъва елементи на самонарезни винтове, избягва изместване компоненти. Ако е необходимо, определят този праг. Ако трябва да зададете ширина на платното 700 или 600 mm, то тогава е необходимо да се намалят стандартни хоризонтални полета, съответно, на 100 или 200 mm. Не забравяйте, че в този случай ъгълът трябва да е 45 градуса. Разликата между пода и платно - около 8-10 мм, ако няма праг.

Обикновено, входната врата или на вратата, например, тоалетната е определен праг. В този случай, направи следното: посочете праг в полето (разстоянието до платното 3-3.5 mm) бормашина отвор 2,5 mm, на прага обратно да се вземат, и купища дупки в кутията 4.5 mm, поставете прага отново и който може да се свива с него кутия с винтове, ако е необходимо, изрежете излишната част на триона вертикални елементи на кутията.

Последващото монтаж на панти на вратите изискват подслушване. При решаването на този проблем, не забравяйте, че разстоянието от края на цикъла на краищата на платното, и трябва да бъде над и под 200 mm. Измерете и започнете цикъл проба. Тъй като имам доста голям навик на работа, аз все още се радва на длето. Ако сте собственик, не е много добра, използвате elektrofrezernym инструмент.

Внимателно изберете 2.2-2.7 мм (размерът зависи от дебелината на контура знаме) и да се пристъпи към самата инсталация. За да започнете, приложете пантите на платното, маркират дупките, с помощта на остър шило. След това се пробиват дупки за винтове (размер на тренировка трябва да бъде не повече от 0,75 диаметър винтове). Тогава завинтване на винтове за себе си (използвайте винтове с резба до главата). Същото правим с рамката на вратата.

Сега трябва да инсталирате ключалката на вратата. Технологията е същата като тази на страничната лента примки. Мярка от пода до центъра обработва около 1000 мм. И да се пристъпи към пробата под ключ. Инсталиране на ключалки на вратите изискват специално внимание, тъй като дизайна на кутията и кърпа често се използват композитни материали.

Ние се пристъпи към инсталирането в откриването рамка на стената. Закрепете касата с винтове. За да направите това, пробиване на отвори и в двете вертикални елементи на кутиите на три места (разстояние от горната и долната част от около 300 mm, трета дупка в средата). Диаметър на цилиндъра тях под предния капак на винт.

Са планиране и бормашини дупки за свещи на вратата, набиване на щепсела и натегнете винтовете,, вклиняване с дървени клинове, но не напълно, оставяйки кутията на някои мобилността. Това е необходимо, за да се поберат най-точно на рамката на вратата в желания размер на платното. Разбира се, че всички точни? Сега се пристъпи към консолидиране на твърдия рамката на вратата в отвора на стената.

Равномерно подбуждане клинове и затегнете винтовете, които дървени кутии, проверка на отвес или ниво и не забравяйте да се види, че липсата на нарушаване елементи на кутията. Тогава платно и започнете да придържа здраво сигурна дървен материал за верандата, постоянно наблюдение на процеса платно.

В идеалния случай, трябва да получи цялостна картина на плосък пропаст по периметъра между вратата и кутия с 2-2.5 mm. Премахване на кърпа и набор в откриването презрамки. Има три (по един в долната част, и две по средата между двойки винтове). Ако вратата е праг, след това само две подпори. Защита на предната част на кутията и да се запълни празнината между стената и кутия с пяна.

След изсушаване на пяна (както е посочено на кутията), останките на пяната са отрязани, и започнете да инсталирате черва. Clypeus се поставят на мястото на инсталацията, маркират и видях с инструмент за на ъглов prirezki, 450-900, под ъгъл от 450.

Го правят по този начин: На ​​първо място е лявата броня, тогава и само тогава горния десен ъгъл. Закрепване на корпуса, като го защитава, заедно с всички елементи на рамата, силикон срещу влага и всичко - монтаж на врати с ръцете си над.

В заключение, аз бих казал това - да се установи собствената си врата, по принцип, всеки може. И моят съвет не претендира за абсолютна истина, бих искал да слушате всички съвети, мнения и коментари, които скоро ще трябва да инсталирате метална врата. Поради това е много интересно преживяване, инсталиране на вратата. Бих искал да се обменят мнения и да научат тайните на технология за монтаж на входни врати



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 19170
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930