Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 18:58 - Видове врати в селска къща
Автор: interiornivratibg Категория: Други   
Прочетен: 1425 Коментари: 0 Гласове:
0



Видове врати в селска къща

Може би само в пъзела на децата може да се намери къща без прозорци и врати. В реалния ни живот, вратите са един от основните компоненти на всеки дом, независимо дали е рамката панел къщи, влезте или дома на дървен материал. Това не е случайно. В края на краищата, вратата служи жизнено важна функция, тъй като защитата на дома и защита от всички видове на външни влияния. Това е, защото строителството на дървени къщи трябва да започне с избор на врати.

На първо място, е необходимо да се разбере коя врата искате. Като правило, всички врати, поставени къщи в страната, се разделят на три вида. Този вход, технически и интериорни врати.
Да разгледаме характеристиките на всеки вид.

А. Предната врата
Предната врата в идеалния случай трябва да изпълнява две основни функции. Първо, това е сигурност, и второ - за да запазите топлината. За да реши този проблем не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Фактът, че трайни и надеждни материали, които обикновено се използват за производството на врати, имат сравнително висока температура. Използването на различни изолация е неефективна. Специалистите съветват да се реши този проблем чрез инсталиране на една врата, така наречения технически. Това е до голяма степен отстъпва на главната врата на сила, но отличен задържат топлината в къщата, е солидна изолатор.
Две. Врати
Интериорните врати са предназначени за отделяне на жизнено пространство вътре в къщата. И така, тяхната основна функция е за визуално разделяне на пространството, както и предоставянето на звукова изолация между стаите. При избора на интериорни врати трябва да се обърне специално внимание на техния дизайн и външен вид. Обикновено, вътрешната страна на вратите е сложна структура, състояща се от твърди или инкрустиран дървен щит, украсен с всички видове декоративни елементи, които могат да изготвят рамка за стъклени панели и врати, и т.н. Този тип е представена в къщата на най-широко използваният. Обикновено, интериорни врати, също като на живот самите квартали.
Три. Технически врати
Технически вратите са проектирани да се разделят стаите специален. дестинация от останалата част от помещенията. Тези спецификации са обикновено в зависимост от задачите, които изпълняват. То може да бъде блиндирани врати, противопожарна защита, звукоизолация и др.

Много често, добра къща на съседна страна е топла и уютна стая. По тази причина, избора на врати за вашия дом, да се грижи и врати за баня. След баня също и в необходимостта от опазване и защита от външни влияния.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 19127
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031