Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 21:17 - Какви да бъдат входни врати?
Автор: interiornivratibg Категория: Други   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
1



Рядък детайл от интериора носи същите характеристики като на входни врати. Това крие вътрешното пространство на дома от любопитни очи, тя също така се разкрива пред тези, които са поканени.

В същото време входната врата - един вид "визитната картичка" у дома, дава достатъчно ясна представа за начина на живот, социален статус и вкуса на собствениците. В внимателен начин към детайла къща пред вратата има специална роля, превръщайки го в символ на пространството, което се крие зад него.

Входни врати могат да бъдат разделени в две групи в зависимост от техните изисквания: врати на обществени и жилищни сгради.

До входната врата, монтирани в обществени сгради (особено където се предполага, че за хората, големи потоци), повишени изисквания за здравина и твърдост на вратата дизайн. Дизайнът на вратите не трябва да се хармонизира с фасадата, но също така отговарят на тяхното предназначение. Вратата на банката не може да бъде като врата на супермаркета, не само в дизайна, но и в своя дизайн.

Що се отнася до врати в хола, а след това те, както и върху други елементи на интериорния дизайн, има мода. В момента предпочитат продукти в модерен стил: с кратка форми, както и минимален украса. Напоследък търсенето на дървени врати розовите нюанси - бук, череша.

Първоначално изглежда различни комбинации - дърво и нюанси на един и същ материал. Най-амбициозните наемодателите получават цветни врати украсени с геометрични модели в различни цветове. По реда врати инкрустирани със скъпоценни метали.

Цена - нищо качество - всичко!

Важно е да знаете какво искате от входната врата. Убеждението на експерти, цената на вратата - не е решаващ фактор при избора е много по-важно от какво е направено врата, направена и поставена правилно.

Концепцията за "врата" включва рамката на вратата с профил, в действителност вратата, верандата и clypeus,, аксесоари и фитинги. Вратата над всичко - функционален нещо, неговата задача - да защитават нашата къща от госта не е петиция, както и проникването на студ и шум.

Осигурете рамка стомана, ребра, заварени към рамката от стоманени листове. Един добър врата не може да бъде куха, тя трябва да се постави изолация (минерална вата, полипропилен или други подобни материали).

Основните параметри на безопасността е дебелината на строителството, който е не по-малко от 40-45 мм, оборудван със сигурни брави обикновено се внасят. Експерти казват, че най-добрите блиндирани врати осигуряват добро заключване 2.1 от 5-6 средно качество.

Същото обаче може да се каже на вратите, използвани в производството на материали. Важността на този въпрос не може да се надценява - те трябва да бъдат много силни, издръжливи, могат да издържат на екстремни студ и топлина изтощително и суровостта на дъждовните дни.

За всички вкусове

Възраст на високите технологии предлагат, в допълнение към традиционните дърво и метал, специално третирани пластмаса и стъкло.

Дървени врати (модерен дизайн) традиционно се използва широко в историческата сграда на градовете, в реконструкцията и ремонта на фасадите. Но тя трябва да се отбележи, че тези съвременни материали, като профили от PVC и алуминиеви и стоманени конструкции, ни позволяват да се замени дърво, не само при ново строителство и ремонт на сгради, както Те са предназначени за покриване, които имитират структурата на дървесината.

Всички по-широко използвани и комбинирани дизайн на вратите, в който силата на метала се комбинират с декоративни свойства на дървесината.
Вратите могат да бъдат единични и двойни, с вертикални и хоризонтални плоскости. Тези структури могат да присъстват елементи на стъкло, включително куршуми и удари.

Има много различни решения, като например декоративно вратата със специална стоманена плоча, която покрива периметъра на касата на вратата може да бъде украсен с елегантни месингови фитинги "в бронз," или "Chrome". Ако бихте искали да го правят да изглежда по-добре, можете да поръчате скрити панти.

Успешно съчетани вратата не трябва да бъде прекалено измислен или твърде тежка, като на средновековен замък. Това е особено иронично в тази маса изглежда по-близо "hruschobah".

Не забравяйте, че често първото впечатление на собственика, неговите вкусове и финансови възможности се формира от тип врати.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 19169
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930