Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 21:12 - Вратата като мечта
Автор: interiornivratibg Категория: Други   
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове:
0



Всеки от нас поне веднъж в живота си с врати, са изправени пред някои пречки и препятствия по време на изпълнението на своите мечти и живот tseli.Kto е видял пред себе си една малка ограда, които той лесно може да преминат, и си отиват, и някой видя огромен бетон стена покрай вратите няма край .Posle, повечето от нас е изпитал голяма духовна празнота и морално чувство на неудовлетвореност. Не знаят какво да правят, ние разгъната и се връща в безгрижно във всекидневния им живот, да продължи да съществува дълго време, вече построен и забравени мечти покрай вратите ви.

, Но дали това не е наистина, ние го даде в пълна степен, ние поставяме всички запаси на техните въоръжени сили, които се крият дълбоко в сърцата ни, за да се преодолее тази ситуация? Но ако сме направили, ако имахме добър всичко преосмисляне, че в момента се случва, Ние разбрахме, че във всяка от оградата има портата, и всяка стена има различен врата. Някои от тях изглеждат мощен, скъп и красив, по-елегантен, строг и екстравагантни ... но нещо, което те са по-чести - тяхното физическо и приоритетите са различни по форма и дизайн на ключалките. Всеки замък има свой собствен уникален и специален ключ.
Ето защо, за да се отвори вратата, той ще бъде необходимо, но това е до вас как и къде да го получите. Разбира се, ако искате да отворите, например вратата на апартамента му, след това за вас не ще отнеме много неприятности. Всъщност, по време на закупуването на крепостните врати и имаш правилния ключ. Но ако не отида rozgovor на собствения си апартамент, и сърцето или душата на някого? И за да получите този ключ, ще трябва да се подложи на дълго и друсане.

Вратата ни дава едно измамно чувство на сигурност. Моят съвет към вас - често се отвори вратата към собственото си сърце, и тогава може би ще ви даде друг представа - ключът към врати, които ще ви отвори пътя към собствената си мечта.


Тагове:   стена,   врата,   Вратата,   врати,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 19165
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930